Zwangere Kat Kerkhofs zorgt voor beroering: “Is alles wel oké?"

katkerkhofsSBS
In 2018 nam Kat Kerkhofs al een keer deel aan ‘Dancing With The Stars’. Toen werd ze tweede, na James Cooke. Tegenwoordig presenteert ze het programma aan de zijde van Gert Verhulst, maar voor de kerstaflevering maakte ze een uitzondering.
“Al moet ik toegeven dat het best pittig was, zeker in het begin van de repetities”, zegt Kat in Het Nieuwsblad. “Als ik één pirouette uitvoerde, moest ik al overgeven. Ik was eigenlijk vergeten hoe pittig dansen kan zijn.”
“Maar ik ben heel tevreden over mijn prestatie, het is echt heel mooi geworden”, laat de partner van Rode Duivel Dries Mertens weten. “Dat de baby mee danst, geeft het een extra dimensie. De jury zei dat ook: volgens ons gaat het een danser worden.”
“Ik moet er ook bij vertellen dat ik tot voor kort amper een buik had”, zegt Kat, die zwanger is van haar eerste kindje. “Dat was een beetje raar, want sommige mensen begonnen me te vragen of alles wel oké was. Dat vroeg ik ook elke keer aan de gynaecoloog: ‘Zit daar wel een baby in?’ Maar elke keer bevestigde die dat hij alive and kicking was.”