Zware klap voor ‘Familie’-actrice Janine Bischops: “Meteen naar het ziekenhuis” Buitenland
Buitenland

Zware klap voor ‘Familie’-actrice Janine Bischops: “Meteen naar het ziekenhuis”

Zware klap voor ‘Familie’-actrice Janine Bischops: “Meteen naar het ziekenhuis”

Momenteel gaat alles goed met Janine Bischops. Dat was vorig jaar wel even anders. In augustus, toen de opnames van ‘Familie’ plat lagen door de coronalockdown, had ze thuis een ongeluk.

“Het moet zo rond 9 uur ’s avonds geweest zijn, ik wilde vroeg gaan slapen, zoals altijd”, vertelt Janine in Primo. “Vroeg naar bed, vroeg op. Verder herinner ik me niets meer. Alleen dat het al pikdonker was toen ik wakker werd beneden aan de trap, in een grote plas bloed.” Hoelang ze daar lag, weet de actrice niet. “Ik had een enorme buil, maar verder hechtte ik er geen belang aan.”

De ochtend daarop belde ze haar dochter. “Zij is met mij naar mijn huisarts gegaan”, zegt Janine. “Hij heeft me meteen doorverwezen naar het Stuivenberg Gasthuis. Ik heb er allerhande proeven moeten ondergaan en de neuroloog zei me dat ik veel geluk had dat de buil niet binnenwaarts was ontstaan, anders had ik dit wellicht niet kunnen navertellen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws