Zware opdoffer voor Karl Vannieuwkerke: “Het gaat niet meer” Buitenland
Buitenland

Zware opdoffer voor Karl Vannieuwkerke: “Het gaat niet meer”

Zware opdoffer voor Karl Vannieuwkerke: “Het gaat niet meer”

Het zal een zware zomer worden voor Karl Vannieuwkerke. Van het EK voetbal tot de Ronde van Frankrijk tot de Olympische Spelen in Tokio: van de drie grootste sportevenementen zal Karl het gezicht zijn voor VRT.

Op VRT zullen opnieuw alle EK-wedstrijden te volgen zijn: de matchen van 18.00 uur worden live uitgezonden op Canvas, die van 21.00 uur zullen op Eén te zien zijn. De avondmatchen zal Karl Vannieuwkerke voor zijn rekening nemen tot en met de finale op 10 juli. Meteen daarna, op 11 juli, begint ‘Vive Le Vélo’, het programma dat de Ronde van Frankrijk op de voet volgt.

"We blijven noodgedwongen in België"

Voor de Olympische Spelen was het oorspronkelijke plan om naar Tokio te vliegen en van daaruit verslag uit te brengen. “Eerst was het onze bedoeling om naar Tokio te gaan en daar zo veel mogelijk Belgische atleten te ontvangen”, vertelt Karl aan TvVisie. “Maar door de bijzonder strikte maatregelen kan dat nu niet, en blijven we dus noodgedwongen in België.”

“Dus blijven wij hier”, aldus Karl. “We gaan vanop een vaste locatie in Vlaanderen een soort Olympische 'Vive Le Vélo' in elkaar steken. We gaan praten met onze atleten in Tokio, en ontvangen zelf experten, ex-Olympiërs en grote fans. Om naar uit te kijken!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws