André Hazes spreekt harde waarheid over Monique: "Hij kan geen kant meer op" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes spreekt harde waarheid over Monique: "Hij kan geen kant meer op"

André Hazes spreekt harde waarheid over Monique: "Hij kan geen kant meer op"

Yvonne Coldeweijer heeft zonet de nieuwste juice over André Hazes en Monique Westenberg in haar brievenbus gekregen. De zanger heeft in een brief zijn hart gelucht over zijn vriendin en dat gaat er niet bepaald netjes aan toe.

De Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft een wel erg bijzondere brief in haar handen gekregen. De brief waarmee André Hazes zijn ex-vriendin Sarah van Soelen gedumpt heeft. Ondertussen is de zanger weer samen met Monique Westenberg, de moeder van zijn kind, met wie hij voor Sarah een relatie had. Ze hangen weer de happy family uit, maar niets is wat het lijkt.

In zijn brief aan Sarah geeft André Monique de schuld van alles: waarom het misgelopen is met hemzelf én tussen hem en Sarah. “De laatste 7 jaar heb ik een relatie gehad met iemand (Monique, red.) die mij en de wereld om me heen bewust klein hield”, leest Yvonne voor op YouTube. “Die mij zodanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna 4 jaar niet met mijn moeder en zus sprak. En dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was”, schrijft André zelfs.

Volgens André werd hij jarenlang gemanipuleerd door Monique en moest hij enkel rekening houden met háár gevoelens en geluk. “Als ik haar kwijt zou geraken, had ik helemaal niets meer”, besluit hij. Maar volgens Yvonne wil hij juist helemaal niet bij Monique zijn en is zij allesbehalve goed voor hem. “Eigenlijk heeft hij het gevoel dat hij geen kant op kan”, klinkt het bij de roddelkoningin. Een uitzichtloze situatie, als we de brief mogen geloven.

Bron: YouTube

André Hazes spreekt harde waarheid over Monique: "Hij kan geen kant meer op"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws