André Hazes getrouwd met Monique in Amerika? Zijn liedjesschrijver onthult meer Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes getrouwd met Monique in Amerika? Zijn liedjesschrijver onthult meer

André Hazes getrouwd met Monique in Amerika? Zijn liedjesschrijver onthult meer

André Hazes vertoefde zopas in de Verenigde Staten samen met Monique Westenberg en hun zoontje Dré. Er wordt gefluisterd dat de twee in Las Vegas in het huwelijksbootje zijn gestapt en daar moet zijn liedjesschrijver Billy Dans nu wat meer over kwijt.

André Hazes en Monique Westenberg hebben elkaar opnieuw gevonden. De twee hebben al een hobbelig parcours achter de rug, maar nu zouden ze een relatievorm hebben gevonden die niet alleen goed werkt voor hen, maar ook voor hun zoontje Dré. Het koppel woont momenteel niet samen, maar ze gingen wel samen op reis.

Op sociale media hebben we heel wat leuke beelden te zien gekregen van hun tripje naar de VS. Zo bracht het gezinnetje onder andere een bezoek aan verschillende pretparken. Ook hielden ze halt in Las Vegas. Volgens nieuwe geruchten zouden ze daar elkaar ook het ja-woord hebben gegeven. Zijn nieuwe liedjesschrijver Billy Dans heeft daar wat over te zeggen.

Geluk voorop 

"Nou ja. Dat weet ik niet, en ik ga me ook niet over zijn privéleven uitlaten", vertelt Dans aan De Telegraaf. Toch geeft hij wel toe dat hij het alleen maar leuk zou vinden als ze trouwen. "Ze hebben een vorm gevonden die voor hen heel goed werkt en kleine Dré is superhappy. "Dus ik zou zeggen: 'Laat je lekker gaan, geluk voorop toch'", aldus André's liedjesschrijver.

Populair

Laatste nieuws