André Hazes klapt uit de biecht over zijn seksleven: "Tijdens de ochtenddaad" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes klapt uit de biecht over zijn seksleven: "Tijdens de ochtenddaad"

André Hazes klapt uit de biecht over zijn seksleven: "Tijdens de ochtenddaad"

André Hazes was zopas te gast bij Radio2 en daar vertelde hij niet alleen meer over zijn muziekcarrière, maar onthulde hij ook pikante details over zijn seksleven. Zo moest hij wat kwijt over ochtendseks.

André Hazes is terug van weggeweest. Nadat hij kampte met een burn-out en een alcohol- en drugsverslaving, staat hij sinds kort weer op de planken. Ook maakte hij na zijn grote comeback bekend dat hij terug samen is met Monique Westenberg. Ze wonen (nog) niet samen, maar seks hebben ze wel. Daar had hij nu wat over te zeggen.

In de Radio2-ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen' onthulde de Nederlandse zanger dat hij één regel heeft. "Er wordt niet gezoend tijdens de ochtenddaad", zei André. Hij verklapte ook meteen waarom hij dat maar niets vindt. "Na een goeie nacht slapen vind ik adem heel vies. Echt heel vies", onderstreepte hij. "Dat is voor mij één van de grootste afknappers denk ik", klonk het.

Niet ideaal

Bovendien vindt hij 's ochtends seks hebben eigenlijk niet ideaal. "Eigenlijk vind ik die hele ochtenddaad niet relaxed", gaf André toe. "Want als je het dan wel doet dan ben je allebei je koppen aan het wegdraaien. Dan is het leuke er een beetje van af toch", bedacht hij zich. Monique moet dus niet hopen op een kus gedurende een vrijpartij in de ochtend. "Nee, dat mag echt niet", aldus de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws