Ex-K3'tje Josje Huisman heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding te melden Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ex-K3'tje Josje Huisman heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding te melden

Ex-K3'tje Josje Huisman heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding te melden

Iets meer dan vier jaar geleden werd Josje Huisman voor de eerste keer mama. Ze mocht toen op Kerstmis haar zoontje Kamari in de armen sluiten, maar zou ze graag nog een tweede kindje willen? Dat verklapt ze nu zelf op Instagram.

Josje Huisman besloot in 2015 om te stoppen met K3. De Nederlandse blondine kreeg niet veel later haar eerste kindje samen met Clé Gyimah. Op 25 december 2018 mochten ze hun zoontje Kamari verwelkomen. Jammer genoeg besloten de ouders van Kamari niet veel later om een punt achter hun relatie te zetten.

Ondertussen heeft Josje een nieuwe vriend: Leon Tanate. Josje stelde haar grote liefde, die een creatief directeur is, nog maar pas voor het eerst voor op Instagram. De twee hielden hun relatie eventjes geheim, maar nu mag iedereen weten dat ze verliefd zijn. Bezegelen ze hun liefde binnenkort met een kindje? Als het van Josje afhangt wel.

Op haar Instagramverhaal geeft ze namelijk een bijzonder antwoord op de vraag of ze nog een broertje of zusje wil voor Kamari. “Ja, dat zou superleuk zijn als dat is gegeven”, antwoordt ze overtuigd. Ook haar zoontje zou graag grote broer willen worden. “Kamari wil zelf graag een zusje”, aldus Josje.

Ex-K3'tje Josje Huisman heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding te melden
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws