Leontine Ruiters kapot van verdriet door overlijden van dierbare: "Hou van je" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Leontine Ruiters kapot van verdriet door overlijden van dierbare: "Hou van je"

Leontine Ruiters kapot van verdriet door overlijden van dierbare: "Hou van je"

Leontine Ruiters, de ex van de Nederlandse zanger Marco Borsato, heeft het bijzonder zwaar deze week. Op haar Instagramverhaal deelde ze afgelopen woensdag een pakkende boodschap over haar mama die in 2017 is overleden.

Veel mensen kennen Leontine Ruiters beter als de ex-vrouw van Marco Borsato. Zo'n twee weken geleden deelde ze nog een erg emotioneel bericht op sociale media. Zo was het exact 27 jaar geleden dat ze afscheid moest nemen van haar vader. Hij werd helaas maar 58 jaar oud. Deze week had Leontine het opnieuw erg moeilijk.

Zo onthulde ze afgelopen woensdag dat haar mama jarig was, zij zou 83 jaar oud zijn geworden. De moeder van Leontine stierf in 2017 en ze werd begraven op haar verjaardag. "Mama werd op 24 mei begraven, op haar verjaardag, en dat was eigenlijk heel bijzonder", zei ze eerder al. "Tuurlijk was er veel verdriet, maar vooral ook heel veel dankbaarheid", klonk het.

To the moon and back

Om haar mama te herinneren, deelde ze op haar Instagramverhaal een mooi eerbetoon. Leontine postte een foto uit de oude doos van hun tweetjes en ze schreef er ook nog een mooi tekstje bij. "24 mei, vandaag zou je 83 geworden zijn lieve mama!", schreef ze erbij. "Love you to the moon and back", voegde ze er ook nog aan toe.

Bron: Instagramverhaal 
Bron: Instagramverhaal 
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws