Luca, de zoon van Marco Borsato, komt plots met zeer verrassend nieuws over zijn vader Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Luca, de zoon van Marco Borsato, komt plots met zeer verrassend nieuws over zijn vader

Luca, de zoon van Marco Borsato, komt plots met zeer verrassend nieuws over zijn vader

De beschuldigen over grensoverschrijdend gedrag hebben er niet alleen bij Marco Borsato, maar ook bij zijn gezin diep ingehakt. Zo had hij al twee jaar amper contact met zijn zoon. Maar die band lijkt nu hersteld te zijn.

Het nieuws dat Marco Borsato beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag sloeg in als een bom. Niet alleen bij de fans, maar ook bij zijn gezin. Zijn vrouw Leontine Ruiters vroeg de scheiding aan en zijn zoon Luca besloot het ouderlijke huis te verlaten.

Maar inmiddels zijn de plooien opnieuw gladgestreken tussen Marco en zijn zoon. Sinds kort wonen de twee zelfs samen in het Nederlandse Alkmaar. "We hebben allebei ons leventje en hij vindt het superleuk dat ik bij hem woon", onthulde Luca zopas in de Nederlandse podcast 'Paul's Huisfeest'.

Heel gezellig

"We zijn elkaar ook niet tot last. We doen leuke dingen samen, maar leiden ook ons eigen leven", aldus Luca. "We hebben het heel gezellig samen. En wanneer het, door een mediastorm, even niet gezellig is, weten we wat onze routine is. Dan zijn we er voor elkaar of laten we elkaar juist met rust", besluit de zoon van Marco Borsato.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws