Maxime Meiland overladen met kritiek door opmerkelijke selfie: "Afschuwelijk!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Maxime Meiland overladen met kritiek door opmerkelijke selfie: "Afschuwelijk!"

Maxime Meiland overladen met kritiek door opmerkelijke selfie: "Afschuwelijk!"

Maxime Meiland krijgt bakken kritiek over zich heen. De realityster heeft een nieuw kiekje gepost op Instagram, maar haar volgers zijn daar niet over te spreken.

Maxime Meiland is bekend geworden door het tv-programma ‘Chateau Meiland’. Daarnaast doet de dochter van Martien Meiland en Erica Renkema het ook erg goed op sociale media. Zo heeft ze meer dan een half miljoen volgers op Instagram. Meestal krijgt ze veel complimentjes op haar foto’s, maar deze keer krijgt ze heel wat nare reacties naar het hoofd geslingerd.

Op de selfie draagt Maxime haar haren naar achteren en heeft ze veel make-up op. Dat lijkt niet in de smaak te vallen bij haar volgers. “Ik pas bij deze look”, “Blijf toch gewoon jezelf”, “Het ziet er niet uit”, “Hoezo over de top, niet naast je schoenen lopen!”, “Vreselijk, nog meer opvallen”, “Ik vind puur natuur mooier, dit staat je niet”, “Zonder dat alles ben je het mooiste” en “Echt niet mooi”, reageren ze onder meer.

Anderen nemen het dan weer op voor de Nederlandse tv-ster. “Ik verbaas me over de reacties. Helemaal die door andere vrouwen geschreven zijn. Vrouwen horen elkaar te supporten”, “Waarom altijd commentaar geven?” en “Mensen, hou jullie mond”, klinkt het. Enkele fans laten ook nog weten dat zij de look wel geslaagd vinden. “Mooi, lekker pittig”, “Keigaaf”, “Wow” en “Prachtige foto van een prachtige vrouw”, schrijven zij.

Populair

Laatste nieuws