Maxime Meiland schrikt ervan bij vader Martien: "Jeetje, pap" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Maxime Meiland schrikt ervan bij vader Martien: "Jeetje, pap"

Maxime Meiland schrikt ervan bij vader Martien: "Jeetje, pap"

Zopas openden de Meilandjes de deuren van hun nieuwe pension Code Rosé, maar denken ze al aan een nieuw renovatieproject? Maxime Meiland vertelt daar meer over in een nieuw gesprek en ze verklapt eveneens dat ze de laatste tijd iets opmerkt aan haar vader Martien Meiland.

Eerst baatten Martien en Erica Meiland een chateau uit in Frankrijk, nu hebben ze een nieuw gastenverblijf in het Nederlandse Noordwijk geopend. In het achtste seizoen van 'Chateau Meiland' kregen we meer te zien van die verbouwingen, maar nu rijst de vraag of Martien nog jaren wil doorgaan met zulke verbouwingen en natuurlijk de realityreeks.

In een interview met Het Laatste Nieuws verklapt Maxime dat haar vader steeds ouder wordt. "Dus het zou mij niks verbazen als hij inderdaad over een jaar of twee denkt van: 'Joh, ik ga met pensioen en ik ga alleen nog maar lekker in die tuin een beetje tuinieren en ik vind het wel best'", verklapt de blondine. Haar mama Erica, daarentegen, is wel nog heel energiek. "Zij is fysiek nog heel goed", klinkt het.

Jeetje

Het valt volgens Maxime vooral op dat Martien achteruit begint te gaan. "Die wordt toch wel een beetje een oude man af en toe, dat ik ook wel eens denk: 'Jeetje, pap'", zegt ze. De realityster onderstreept dat Martien dit hoogstwaarschijnlijk niet meer jaren zal blijven doen. "Het zou me dus niets verbazen als hij op een gegeven moment zegt van: 'Jongens, ik vind het best geweest.' En dan is dat ook goed", besluit Maxime.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws