Meilandjes zorgen alweer voor commotie: "Ik word helemaal gek" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Meilandjes zorgen alweer voor commotie: "Ik word helemaal gek"

Meilandjes zorgen alweer voor commotie: "Ik word helemaal gek"

De familie Meiland verklapte nog maar pas meer nieuws over de toekomst van ‘Chateau Meiland’. Toch lijkt daar niet iedereen even blij mee te zijn.

Op de kerstborrel in de winkel van dochter Montana Meiland kondigden Martien Meiland en Erica Renkema groot nieuws aan. Ze vertelden dat ze een nieuw pension hebben gekocht in Noordwijk. Dat nieuws ging al langer de ronde, maar nu hebben ze dat ook eindelijk zelf bevestigd. Bovendien verklapten ze ook al de nieuwe naam van het verblijf, namelijk Code Rosé.

Net zoals bij het Franse kasteel zal de familie het pension zelf gaan verbouwen én runnen. Grootse plannen van Martien en Erica en dus goed nieuws voor de fans van 'Chateau Meiland', maar daar is de huidige eigenaar niet zo blij mee. Sinds iedereen weet dat de familie het pension heeft gekocht, krijgt hij steeds meer nieuwsgierige mensen over de vloer.

Volgens 'BekendeBuren' heeft de eigenaar namelijk heel veel overlast van opdringerige fans. Zo zou hij niet meer met rust gelaten worden sinds het grote nieuws bekend is gemaakt en dat zou hij nu al kotsbeu zijn. Veel fans van de Nederlandse familie zouden er al een kijkje zijn gaan nemen.

Populair

Laatste nieuws