Monique Westenberg laat André Hazes alleen achter in VS: dit is er aan de hand Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Monique Westenberg laat André Hazes alleen achter in VS: dit is er aan de hand

Monique Westenberg laat André Hazes alleen achter in VS: dit is er aan de hand

André Hazes, Monique Westenberg en hun zoontje waren zopas samen op vakantie in Amerika. Nu zijn Monique en Dré terug naar Nederland vertrokken, maar de zanger blijft alleen achter in de VS. Daar zou hij wel eens een goede reden voor kunnen hebben.

André Hazes en zijn gezinnetje hebben genoten van een deugddoende vakantie in de Verenigde Staten. De laatste bestemming van hun trip was Las Vegas, maar nu is er een einde gekomen aan de reis. Alleszins voor Monique en de kleine Dré, want zij zijn intussen alweer terug in Nederland. De zanger blijft nog even in Amerika.

Op Instagram kregen we al wat meer te zien van hun afscheid. "De laatste uurtjes", schreef Monique onder enkele leuke kiekjes. "Ik vind het lekker om weer naar huis te gaan, hoor. We hebben het heel leuk gehad en gezellig met elkaar", vertelde ze dit weekend aan RTL Boulevard. Bovendien konden Monique en Dré ook niet langer daar blijven. "Deze jongen moet maandag natuurlijk terug naar school", klonk het.

Documentaire

Monique liet ook nog weten dat André nog even in de VS zal blijven. "André is daar nog. Die blijft hier met Djarno en Diego, dus die gaan met elkaar nog wat toffe dingen doen", zei ze. Wat er juist op de planning staat, verklapte Monique niet. Toch zou het zomaar eens kunnen dat de zanger daar blijft voor de opnames van een nieuwe documentaire.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws