Na pijnlijke relatiebreuk: Nicol Kremers haalt stevig uit naar Peter Gillis Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na pijnlijke relatiebreuk: Nicol Kremers haalt stevig uit naar Peter Gillis

Na pijnlijke relatiebreuk: Nicol Kremers haalt stevig uit naar Peter Gillis

Vorige maand maakte Peter Gillis bekend dat hij niet langer samen is met Nicol Kremers. De twee hadden zo'n vijf jaar een relatie. Nu, enkele weken na de split, moet Nicol wat kwijt over haar ex-vriend.

“In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan”, schreef Peter Gillis op 10 februari op zijn Instagrampagina. “Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar”, aldus de Oostappen-eigenaar. Toch klopt dat niet helemaal, want Nicol doet nu haar boekje open.

In een interview met het Nederlandse PowNed verklapt ze onder andere dat ze helemaal geen contact meer heeft met haar ex. Daarnaast zegt ze ook dat Peter haar met lege handen heeft achtergelaten. Mede daardoor is ze nu gestart met OnlyFans, waarmee ze zo’n 30.000 euro op 1 dag verdiende. “Dat is lekker cashen”, zegt Nicol al lachend.

Hoewel ze stelt dat geld niet de belangrijkste drijfveer is om te starten met OnlyFans, is het natuurlijk wel mooi meegenomen. Ook spreekt ze nog grote ambities uit. “Ik hoop dat ik eerder in de Quote 500 kom dan hij”, knipoogt Nicol.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws