Na relatiegeruchten over Tom Waes: Ellemieke Vermolen (ex van Sergio Herman) deelt groot liefdesnieuws Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na relatiegeruchten over Tom Waes: Ellemieke Vermolen (ex van Sergio Herman) deelt groot liefdesnieuws

Na relatiegeruchten over Tom Waes: Ellemieke Vermolen (ex van Sergio Herman) deelt groot liefdesnieuws

Exact een jaar geleden deden geruchten de ronde dat Tom Waes iets zou hebben met Ellemieke Vermolen, de ex van Sergio Herman. Op dinsdag was Ellemieke ook te gast bij 'De Tafel van Gert'. En daar had ze groot nieuws te melden over haar liefdesleven.

Ellemieke Vermolen ging begin 2021 na een relatie van 13 jaar uit elkaar met chef-kok Sergio Herman. Vorig jaar in november dachten veel mensen dat de Nederlandse een koppel vormde met Tom Waes. Zo deelde Ellemieke een foto van haar en de presentator op haar Instagrampagina. "Een paar golven nemen met Tom Waes, leuk om je hier te zien", schreef ze bij de foto van hun tweetjes. Zowel Ellemieke als Tom was op dat moment vrijgezel waardoor er meteen heel wat geruchten de ronde deden dat de twee een koppel zouden vormen.

Na relatiegeruchten over Tom Waes: Ellemieke Vermolen (ex van Sergio Herman) deelt groot liefdesnieuws
De foto die Ellemieke verwijderde van Instagram. Bron: Instagram 

En de geruchtenmolen begon nog meer te draaien toen Ellemieke de foto plots weer verwijderde van haar Instagrampagina. Tom en Ellemieke wilden zelf nooit reageren op de roddels. Maar de ex van Sergio Herman heeft nu wel heuglijk nieuws te melden over haar liefdesleven.

Opnieuw gelukkig in de liefde

Zo vroeg Gert Verhulst haar in 'De Tafel van Gert' hoe het momenteel met haar liefdesleven gaat. "Ik heb een stevig anker gevonden", klonk het. Maar meer wilde Ellemieke daar niet over kwijt. Voorlopig is het dus onduidelijk met wie ze een koppel vormt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws