Onverwachte klap voor de Meilandjes: "Ik heb er geen woorden voor" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Onverwachte klap voor de Meilandjes: "Ik heb er geen woorden voor"

Onverwachte klap voor de Meilandjes: "Ik heb er geen woorden voor"

Bloed, zweet en tranen heeft het de Meilandjes gekost, maar na maanden hard labeur is het eindelijk zover. Hun pension, Code Rosé, opende gisteren zijn deuren in Noordwijk. Maar dat ging meteen gepaard met een flinke tegenslag voor de familie.

Een dag voor de grote opening kregen Martien Meiland en co slecht nieuws te horen. Zo krijgt de Nederlandse familie en co geen vergunning voor hun nieuwe pension omdat ze er niet wonen, wat voor de gemeente wel een vereiste is. “Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier dan blijkbaar permanent in het gebouw moet wonen”, reageert Maxime stomverbaasd bij RTL Boulevard.

Er was dan wel een woongedeelte aanwezig in het pension, maar dat hebben de Meiland gesloopt, mét toestemming van de gemeente. “En toen zeiden ze opeens: moet je luisteren, nu is er geen woon meer dus je bent in overtreding”, vertelt Erica. “Ik vind het ronduit schandalig dat wij een dag van tevoren dit telefoontje van de gemeente Noordwijk krijgen”, pikt Martien kwaad in. “Die mensen weten al maanden dat wij dit project aan het opstarten zijn. Ik had er geen woorden voor.”

Stretchbedje

En dat brengt heel wat nare gevolgen met zich mee, vooral voor Martien. “Papa heeft zich eigenlijk opgeofferd om hier achter de schermen, wat eigenlijk nog een bouwval is, een stretchbedje neer te zetten, zodat we wel de gasten kunnen ontvangen”, weet Maxime te vertellen. Gasten die al een kamer geboekt hadden, hoeven zich dus geen zorgen te maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws