Roxeanne Hazes ziet er plots helemaal anders uit: "Echt super deze look!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Roxeanne Hazes ziet er plots helemaal anders uit: "Echt super deze look!"

Roxeanne Hazes ziet er plots helemaal anders uit: "Echt super deze look!"

Roxeanne Hazes verrast al haar volgers met een opvallend kiekje. De zangeres laat zich namelijk van een totaal andere kant zien en haar volgers hebben daar wat over te zeggen.

Roxeanne Hazes is de laatste tijd vooral in het nieuws gekomen door haar ruzie met haar mama Rachel Hazes. Sinds Roxeanne openlijk heeft gesproken over de trauma’s die ze heeft overgehouden aan haar kindertijd, hebben de twee zelfs geen contact meer. De dochter van de overleden zanger André Hazes senior wil geen negativiteit meer in haar leven.

Daarom wil ze zich volledig focussen op haar zoontje en haar zangcarrière. Op Instagram verklapt ze dat ze nu een unieke kans krijgt. “Ik mag een heel bijzonder liedje zingen tijdens het MAX-kerstconcert”, schrijft ze. Ze onthult ook meteen haar nieuwe look voor deze speciale gelegenheid. Zo krijgen we Roxeanne te zien in een glamoureuze galajurk en draagt ze extensions.

In de commentaren laten Roxeanne’s volgers aan haar weten dat ze fan zijn van de nieuwe look. “Zo mooi”, “Wauw”, “Wat een heerlijke foto’s”, “Godin”, “Je ziet er fantastisch uit”, “Beeldschone vrouw”, “Wat een diva” en “Prachtig”, klinkt het onder meer in de commentaren. Monique Westenberg, de ex-verloofde van André Hazes, moet ook wat kwijt. “Ariël”, schrijft zij dan weer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws