'Temptation'-Rodanya betovert iedereen met uiterst schattig kiekje van kindjes Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

'Temptation'-Rodanya betovert iedereen met uiterst schattig kiekje van kindjes

'Temptation'-Rodanya betovert iedereen met uiterst schattig kiekje van kindjes

Rodanya Kelsey is de fiere mama van vier kindjes. Op haar Instagrampagina deelt ze geregeld leuke beelden van haar kroost en nu doet ze alle harten smelten met twee lieve foto's van Levay en Feyla.

Rodanya Kelsey kennen we nog van 'Temptation Island'. Ze nam in 2019 deel aan het populaire tv-programma met haar toenmalige vriend Morgan. Na die relatietest bleven ze toch nog samen en mochten ze ook nog twee kindjes verwelkomen: een zoontje Levay en een dochtertje Feyla. Helaas gingen Rodanya en Morgan na een relatie van vijf jaar uit elkaar.

Niet veel later maakte Rodanya bekend dat ze een nieuwe vriend gevonden heeft en vorig jaar kregen ze zelfs een tweeling samen. Op 1 december mochten ze hun zoontje Lío Mayne en hun dochtertje Ella June in de armen sluiten. Op haar Instagrampagina deelt de mama nu twee schattige kiekjes van haar twee oudste kindjes. "Eén jaar geleden en nu", schrijft ze erbij.

Gegroeid

De volgers van Rodanya laten meteen heel wat lieve reacties achter, want zij vinden dat Levay en Feyla er heel lief uitzien. "Knappe kindjes", "Zo schattig", "Wat een knapperds", "Prachtig", "Heel cute", "Knappies" en "Toeties", klinkt het onder meer in de comments. Ook laten ze weten dat ze al flink gegroeid zijn. "Grote kindjes joh" en "Het gaat te snel", klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws