Verhuist Klaasje Meijer terug naar Antwerpen? Ex-K3'tje heeft belangrijk nieuws Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Verhuist Klaasje Meijer terug naar Antwerpen? Ex-K3'tje heeft belangrijk nieuws

Verhuist Klaasje Meijer terug naar Antwerpen? Ex-K3'tje heeft belangrijk nieuws

Als K3’tje woonde Klaasje Meijer enkele jaren in Vlaanderen, maar na haar vertrek bij de meidengroep verhuisde ze terug naar Nederland. Zal ze binnenkort terug de grens oversteken? Ze zegt zelf waar het op staat in een nieuw interview.

Klaasje Meijer focust zich na haar carrière bij K3 volop op acteren. De Nederlandse volgde onder andere al acteerlessen in Londen, maar onlangs vertrok ze ook voor een maand naar Amerika. Daar heeft ze zopas met volle teugen genoten van een opleiding aan het prestigieuze Lee Strasberg Theatre & Film Institute in Los Angeles.

Nu ze terug thuis is, heeft Klaasje meteen grote plannen. "Voorlopig ga ik weer aan de slag in Nederland en België in losse projecten. Zoals in een nieuw programma van de broertjes Coppens, die bij ons in Nederland trouwens ook populair zijn", verklapt ze aan Dag Allemaal. Ze zal dus nog geregeld in Vlaanderen te vinden zijn nadat ze er zo'n vijf jaar gewoond heeft.

Antwerpen of Rotterdam? 

"Ik mis jullie land, vooral ook de echtheid van de mensen. En de taal vind ik nog steeds prettig klinken", geeft Klaasje eerlijk toe. "Het voelt als thuiskomen", benadrukt ze. Zeker in Antwerpen. "Ik hou van de energie van die stad, de cultuur en de geschiedenis", legt ze uit. Toch staat een verhuis momenteel niet op de planning. "Als ik in Rotterdam ben, denk ik: dit is ook wel mijn plek", besluit ze.

Populair

Laatste nieuws