Verhuist Klaasje Meijer voorgoed naar L.A.? Ex-K3'tje maakt grote plannen bekend Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Verhuist Klaasje Meijer voorgoed naar L.A.? Ex-K3'tje maakt grote plannen bekend

Verhuist Klaasje Meijer voorgoed naar L.A.? Ex-K3'tje maakt grote plannen bekend

Anderhalf jaar geleden trok Klaasje Meijer een streep onder haar K3-verhaal en gaf ze de fakkel door aan Julia Boschman. Sindsdien timmert de Nederlandse stevig aan haar acteercarrière. Zo is ze nog maar net terug van haar opleiding in Los Angeles. Maar is de blondine van plan om definitief naar Amerika te vertrekken?

Klaasje Meijer is terug van weggeweest. Het ex-K3’tje trok een maand naar Hollywood om acteerlessen te volgen aan een prestigieuze school. Zo breide ze een vervolg aan de acteeropleiding die ze eind 2022 in Londen volgde. “Ik ben dankbaar dat ik die mogelijkheid heb. Ik besef dat ik zo’n kans nu moet grijpen”, besloot Klaasje onlangs in Dag Allemaal.

Enkele dagen geleden woonde de voormalige K3-zangeres de première van ‘Guardians of the Galaxy Volume 3' bij in de Kinepolis van Brussel. Nog maar net terug van L.A. en nu al aanwezig op rode loper. Hoe kan het ook anders? Dit staat haar in de toekomst misschien ook te wachten, of niet soms? “Het was heel leerrijk en ik heb ontzettend veel interessante mensen ontmoet”, vertelt het ex-K3’tje aan Het Laatste Nieuws. “Maar het is nu niet meteen het plan om naar Amerika te verhuizen en daar in films mee te spelen.”

Verre droom

Het lijkt erop dat Klaasje niet van plan is de oceaan over te steken. De blondine blijft met haar beide voeten op de grond. “Het is niet mijn doel om internationaal door te breken als actrice”, zei ze recent nog in Dag Allemaal. “In Los Angeles is de filmindustrie een stuk harder dan hier, je moet de juiste mensen kennen en gevraagd worden voor een casting. Dat is een verre droom. Maar mocht ik gevraagd worden voor ’n internationale casting, dan zou ik geen nee zeggen”, klonk het toen.

Bovendien wordt ze nog regelmatig gevraagd voor programma’s of optredens in België en Nederland en heeft haar vriend, Max, ook zijn werk hier. Maar zeg nooit nooit!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws