Verrassing van formaat: Suzan & Freek maken na verloving heuglijk nieuws bekend Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Verrassing van formaat: Suzan & Freek maken na verloving heuglijk nieuws bekend

Verrassing van formaat: Suzan & Freek maken na verloving heuglijk nieuws bekend

Suzan en Freek hebben de laatste tijd heel wat redenen om te vieren: het koppel is verloofd, 15 jaar samen, kondigde een documentaire aan en weet zowat elke show uit te verkopen. Nu laat het Nederlandse zangduo nog meer goed nieuws op hun fans los.

De carrière van Suzan en Freek kwam het afgelopen jaar in een serieuze stroomversnelling terecht. Ze hebben al twee albums op hun naam staan vol nummers die een voor een scoorden bij het grote publiek. Zeker na hun deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ in het voorjaar werd het koppel ook bij ons steeds populairder. Zo stonden ze onlangs nog voor een uitverkochte Lotto Arena.

Omdat hun succes ongezien is, kondigen Suzan en Freek opnieuw twee grote shows aan. In de Ziggo Dome in Nederland weliswaar, het Sportpaleis van Amsterdam. “Omdat het afgelopen jaar ZÓ vet was, gaan we het in 2023 gewoon weer doen: op 11 november en 12 november 2023 geven we een concert in de Ziggo Dome”, schrijft het duo op Instagram. “Zooooo veel zin in!” En zij niet alleen. Ook hun fans zijn door het dolle heen.

“Wij zijn van de partij”, “Zalig, ik wil weer”, “Kan niet wachten”, “Té vet dit” en “Uitverkocht in 3, 2, 1”, luidt het in de reacties. “Wauw”, vindt zangeres Belle Perez. “Ja ja jaaaa”, reageert ook ‘Liefde voor Muziek’-collega Camille dolenthousiast. Ook de Vlaamse fans hopen stiekem dat ze ook bij ons opnieuw een groot concert aankondigen. “Kom ook naar België” en “Wanneer in het Sportpaleis?”, lezen we meermaals. “En daar hoort natuurlijk ook een nieuw album bij”, dromen sommige fans al luidop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws