Vlak na zijn relatiebreuk: opvallend nieuws lekt uit over datingleven van Gordon Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Vlak na zijn relatiebreuk: opvallend nieuws lekt uit over datingleven van Gordon

Vlak na zijn relatiebreuk: opvallend nieuws lekt uit over datingleven van Gordon

Enkele weken geleden maakte Gordon nog hartverscheurend nieuws bekend. Zo bevestigde de presentator dat hij niet langer samen is met de Australische Gavin met wie hij zich recent nog had verloofd. Heeft Gordon intussen de breuk al verwerkt? Een Nederlands juicekanaal heeft nu iets opmerkelijks te melden.

Eerder dit jaar leerde Gordon Gavin kennen toen hij op wereldreis was. Het klikte meteen en eind april verloofden ze zich nog op de Malediven. Helaas was het sprookje van korte duur, want intussen zijn ze alweer uit elkaar. Na de breuk haalde Gavin bovendien nog fel uit naar Gordon. Zo vertelde de Australiër in een interview met Privé dat de Nederlander last heeft van stemmingswisselingen en nog verslaafd is aan drugs.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Enkele weken na deze pijnlijke split heeft een juicekanaal opvallend nieuws te melden over de presentator. Zo zou hij al op zoek zijn naar een nieuwe match. "Gordon is zojuist door één van onze volgers gespot op een datingapp", klinkt het. "Het kroontje achter zijn naam geeft aan dat hij geverifieerd en een betaald lid is van de app", aldus Juicechannel.

Luxy

Volgens Juicechannel zou Gordon dus actief zijn op de datingapp Luxy. Deze app wordt geadverteerd als de beste datingapp voor de elite en miljonairs. "Ontmoet rijke, succesvolle en aantrekkelijke miljonairs", klinkt het. Toch verduidelijkt de applicatie wel dat Luxy niet geschikt is om op zoek te gaan naar een sugar daddy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws