Zanger Gers Pardoel vindt de liefde bij deze bekende Vlaamse realityster Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zanger Gers Pardoel vindt de liefde bij deze bekende Vlaamse realityster

Zanger Gers Pardoel vindt de liefde bij deze bekende Vlaamse realityster

Gers Pardoel heeft opnieuw de liefde gevonden. Dat schrijft Dag Allemaal. Zo zou de 42-jarige Nederlandse zanger een koppel vormen met realityster Lie Meurs, een ex van Fabrizio Tzinaridis.

Lie Meurs is vooral bekend van haar deelname aan 'Ex On The Beach' en 'Temptation Vips'. Daarnaast had de fel getatoeëerde blondine een tijdje geleden een kortstondige relatie met Fabrizio Tzinaridis. Nu wordt de Limburgse opnieuw gelinkt aan een bekend gezicht.

Zo vormt Lie momenteel een koppel met de Nederlandse zanger Gers Pardoel. Nadat er al een tijdje geruchten de ronde deden dat de twee iets met elkaar zouden hebben, bevestigen ze nu zelf dat ze een relatie hebben.

Franse Alpen

De twee deelden namelijk zopas een foto vanuit de Franse Alpen op Instagram. "Hij neemt me niet mee naar Rome of Parijs, maar naar de Franse Alpen", schreef Lie bij de foto, verwijzend naar Gers Pardoels hit 'Ik neem je mee'. Gers Pardoel zelf deelde dan weer een kiekje vanop een sneeuwscooter. "Ik neem je mee naar de Franse Alpen", schreef hij vanuit het Franse skioord Val Thorens.

Populair

Laatste nieuws