Koen Wauters kondigt bijzonder straf nieuws aan: “Dit doet heel wat met mij” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters kondigt bijzonder straf nieuws aan: “Dit doet heel wat met mij”

Koen Wauters kondigt bijzonder straf nieuws aan: “Dit doet heel wat met mij”

Clouseau heeft een nieuw album uit. Hierop staat één nummer dat een hele speciale betekenis heeft voor Koen Wauters (52).

Koen wil met het nummer ‘Heel mijn hart’ duidelijk maken aan zijn kinderen Zita (14) en Nono (13) dat hij er in moeilijke momenten voor hen zal zijn. "Dit lied doet toch heel wat met mij”, bekent hij in Dag Allemaal. “De tekst staat dicht bij mij. Ik zong het in met Zita en Nono in gedachten. De woorden zijn rechtstreeks aan hen gericht, dat maakt het toch heel bijzonder.”

Hij denkt zelf dat de boodschap wel zal aankomen bij zijn kroost. “Ik dring echt nog wel door tot m’n kinderen, hoor”, zegt hij. “Maar in alle eerlijkheid, deze afgewerkte versie van het nummer hebben ze nog niet gehoord."

Geen zorgen

"Ik maak me geen zorgen, ze zullen het wel tof vinden. 't Zal ook geen nieuws zijn voor hen. We zeggen thuis ook vaak dat we er altijd zullen zijn voor hen”, besluit Koen met een mooie boodschap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws