Zaterdag 26 Oktober 2019 - 11:30   I   Foto: Pixabay  I   Bron: The Sun  I   door Redactie

Gruwelijk: Pedofiele man neemt zijn dochtertje (3) mee naar deze verachtelijke plek

Michael Shawn Kelley (36), een veroordeelde pedofiel, is ervan beschuldigd zijn driejarig dochtertje mee te hebben genomen naar een plaats van vermeende verkrachting.

Gruwelijk: Pedofiele man neemt zijn dochtertje (3) mee naar deze verachtelijke plek

Kelley wisselde geregeld seksueel getinte berichten met een 15-jarig meisje via Facebook. Op een gegeven moment ging de minderjarige akkoord om Kelly te laten langskomen bij haar thuis in Jacksonville, Arkansas. In een van de daaropvolgende berichten vraagt de man nog of zij opgewonden geraakte van het idee om seks te hebben met hem.

Hij wist blijkbaar heel goed dat wat hij deed illegaal was, want nog voor hij vertrok vroeg hij aan de 15-jarige om naar buiten te komen van zodra hij zou arriveren. “Je weet wel, omdat je minderjarig bent”, zei Kelley. Hij voegde eraan toe dat hij zeker wou zijn dat het niet ging om een valstrik van de politie.

Dochtertje

Vier dagen later reed Kelley naar het huis van het meisje, maar niet alleen. Het was namelijk bij de man opgekomen om zijn driejarig dochtertje gewoon mee te nemen. Zij zat op de achterbank van de wagen toen hij toekwam. Hij moet zich een hoedje hebben geschrokken toen, in plaats van een 15-jarig meisje, een undercoveragent hem stond op te wachten.

Kelley pleitte schuldig aan het online stalken van een minderjarige en werd veroordeeld tot dertien jaar cel. Aangezien dit niet de eerste aanklacht tegen hem is, zal de man nu ook levenslang geregistreerd staan als een zedendelinquent.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  pedofiel  I  verkrachting  I  n365