Zaterdag 2 November 2019 - 08:30   I   Foto: VTM  I   Bron: HLN   I   door Redactie

Davy Parmentier reageert aangeslagen op forse kritiek: “Met opzet gepakt”

Davy Parmentier reageert aangeslagen op forse kritiek: “Met opzet gepakt”

En of de nieuwe talkshow op VTM kritiek kreeg. Na de proefuitzending van ‘Wat een dag’ hadden de kijkers er amper een goed woord voor over.

Waarnadien vooral over geschreven werd, was de nogal ongelukkige manier waarop Pascal Braeckman geconfronteerd werd met het nieuws over de dood van Marieke Vervoort. “Achteraf bekeken hadden we de opname even moet stilleggen om Pascal in te lichten en om hem te vragen of hij er iets over wilde zeggen in het programma”, zegt presentator Davy Parmentier.

“Daar hebben we toen niet aan gedacht en dat was fout”, bekent Davy aan Het Laatste Nieuws. “Daarom heb ik me ook verontschuldigd in de uitzending van maandag. Maar Pascal zelf had er helemaal geen slecht gevoel bij. Integendeel."

Gepakt

“Als je de kritiek las, leek het wel alsof ik Pascal met opzet gepakt had, maar dat is totaal mijn stijl niet”, zegt Davy. “Dat soort programma wil ik helemaal niet maken. Ik ga er zelfs prat op dat ik deze people’s business - wat tv toch is - altijd heel omzichtig en respectvol met mensen omspring."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Davy Parmentier  I  VTM  I  shownieuws  I  Pascal Braeckman  I  Marieke Vervoort