Boze Clara Cleymans haalt zwaar uit: "Hier word ik zo triest van" Buitenland
Buitenland

Boze Clara Cleymans haalt zwaar uit: "Hier word ik zo triest van"

Boze Clara Cleymans haalt zwaar uit: "Hier word ik zo triest van"

Clara Cleymans is niet mals voor de besparingen in de cultuursector. In een lang bericht op Instagram haalt de actrice fors uit.

"Rare wereld. Word zo triest te denken dat buitenproportionele besparingen kunnen worden doorgevoerd omdat hier een achterban voor bestaat. Omdat mensen steeds maar weer tegen elkaar worden uitgespeeld. En nu wordt er ook nog eens bewust schaarste gecreëerd", schrijft Clara.

"Want er is geld. En er is meermaals aangetoond dat cultuursubsidies uiteindelijk tot driemaal toe opbrengen... En dan hebben we het nog niet over de schrappingen bij kritische journalistiek... Ik dacht dat ik zulke politieke beslissingen enkel ging tegenkomen op de zwarte pagina`s van onze geschiedenisboeken."

Bon, ik klim weer op mijn roze babywolk. Maar vandaar houd ik het in de gaten. Hup hup diegenen die actie ondernemen. En dank aan iedereen die meeleeft", aldus Clara.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws