-->

An Lemmens is razend kwaad: “Je doet me kotsen”

An Lemmens is razend kwaad: “Je doet me kotsen”
Maandag 30 December 2019 - 09:30   I   Foto: Facebook   I  

An Lemmens trekt op de social media serieus van leer. Onder andere Jan Kriekels, ster uit ‘The Sky Is The Limit’, moet het ontgelden.

Op Facebook gaan er foto’s rond van enkele mensen die poseren bij een tijger, en laat een van die mensen nu net Jan Kriekels zijn. Dierenvriend An Lemmens reageert verbolgen. “Van dergelijke vakantiekiekjes moet ik kotsen”, schrijft ze op Instagram. “Tijgers, olifanten, leeuwen, dolfijnen en andere wilde dieren zijn geen attribuut om foto’s mee te nemen, of te knuffelen of andere interactie mee te hebben. Je reinste dierenmishandeling. Dieren zijn geen toeristische attractie."

Ook op haar Facebookpagina klonk haar onbegrip luid. “Weten mensen nu écht niet beter? Gaat er geen belletje rinkelen als je met een wild dier op de foto gaat? Een dier dat in z’n natuurlijke habitat geen enkele interactie met een mens zou opzoeken."

Geen excuus

Het zit An duidelijk zeer hoog, want daar stopt het niet. “Hoe zouden ze die dieren zo ver krijgen om dan tóch door mensen bepoteld te worden en stil te blijven liggen? Toch niet door vriendelijk te vragen, en misschien te belonen met een snoepje zeker? Dergelijke foto’s zijn in geen enkel geval oké. Probeer het niet goed te praten, geen enkel excuus is geldig”, aldus de presentatrice.

TAGS  I  An Lemmens  I  shownieuws