Meghan Markle opnieuw zwaar onder vuur: “Dit is gewoonweg beschamend” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle opnieuw zwaar onder vuur: “Dit is gewoonweg beschamend”

Meghan Markle opnieuw zwaar onder vuur: “Dit is gewoonweg beschamend”

Thomas Markle (75), de vader van Meghan, is niet te spreken over de heisa die zijn dochter en de Britse prins Harry veroorzaken in het Verenigd Koninkrijk.

Dat het koppel hun koninklijke titels heeft opgegeven, vindt Thomas een ware schande. “De Britse monarchie is één van de oudste, nobelste instituten ter wereld, en zij heeft dat kapot gemaakt”, klinkt het bij Channel 5.

“Dit is niet het meisje dat ik heb opgevoed”, laat hij weten. “Ze heeft het koningshuis teleurgesteld. Ze heeft hen als een blok laten vallen.” Ook noemde hij het aftreden van Harry en Meghan “beschamend".

Walmart

“Het Britse koningshuis is een eeuwenoud, nobel instituut. Meghan doet hen nu goedkoop overkomen. Ze hebben er gewoon een soort Walmart (een goedkope Amerikaanse supermarktketen, nvdr) met een kroontje op van gemaakt. Ze leefde de droom van elk klein meisje, maar dat heeft ze weggegooid voor geld”, besluit Thomas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws