Maandag 27 Januari 2020 - 07:45   I   Foto: Instagram  I   Bron: NINA  I   door Redactie

Roxanne Bertels herinnert zich de eerste ontmoeting met haar vriend Mathieu van der Poel: “Dat irriteerde me zó erg”

Mathieu van der Poel en zijn vriendin Roxanne Bertels zijn dolgelukkig samen. Niettegenstaande dat MvdP een van de bekendste koppen in het wielerwereldje is, wist Roxanne aanvankelijk niet wie hij was.

Roxanne Bertels herinnert zich de eerste ontmoeting met haar vriend Mathieu van der Poel: “Dat irriteerde me zó erg”

"Ik was toen marketing­verantwoordelijke bij Porsche Centre Antwerpen en moest op een werkreis naar Finland”, zegt Roxanne in NINA. “In de auto naar de luchthaven werd ik plots gebeld door mijn baas: ‘Het is nogal last minute, maar Mathieu van der Poel reist ook mee.’ En of ik even kon regelen dat zijn fiets nog mee kon? Ik dacht: ‘Die pipo weet toch dat hij in putje winter in Finland niet kan fietsen?'"

“Ik was geïrriteerd, want heel mijn organisatie draaide in de soep, er was zelfs geen eten voorzien voor hem op de vlucht en dat gaf me alleen maar stress. Mathieu had niet alleen zijn fiets maar ook zijn ‘rollen’ (soort trainingstoestel, nvdr) bij zich, om op zijn hotelkamer te kunnen fietsen. Amai, die is er redelijk mee bezig precies, dacht ik. Wist ik veel op welk niveau hij fietste! De werktrip was in februari, maar we werden pas in november een koppel. Eerst vrienden en dan pas was het prijs."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Mathieu van der Poel  I  sport  I  Roxanne Bertels