Zaterdag 22 Februari 2020 - 14:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Story  I   door Redactie

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een groot probleem: “Het zorgt alleen maar voor extra complicaties”

Na negen maanden zwangerschapsverlof ging voormalig ‘Blind Getrouwd’-deelneemster Nuria afgelopen maandag terug aan de slag als verpleegkundige. Zelfs al werkt ze nu vier vijfde, het blijft een grote aanpassing.

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een groot probleem: “Het zorgt alleen maar voor extra complicaties”

"Stiekem had ik een dubbel gevoel: ik was blij om opnieuw te starten – mijn werk geeft me veel voldoening en hoera, opnieuw structuur in mijn leven! – maar ik heb wel afscheid moeten nemen van mijn roze wolk/cocon”, schrijft ze in haar column voor Story. “En de eerste werkweek liep al meteen in de soep: Victor werd ziek en kon dus niet naar de crèche en tot overmaat van ramp ging mijn kolfmachine stuk"

“Ik geef toe: ik ben de thuiszorgwinkel zo ongeveer binnengestórmd”, aldus Nuria. “Ik zou graag een jaar borstvoeding geven, ook omdat Théodore een aandoening heeft die problemen geeft met zijn stoelgang. Nu overstappen naar flesvoeding zou voor extra complicaties zorgen”, weet ze.

Bella De Koe

“Dus zit ik tijdens mijn pauzes op het werk volop af te kolven”, vervolgt Nuria. “Ik voel me soms net Bella De Koe. Ach, het vraagt heel wat aanpassingswerk, maar tegelijk geniet ik onverminderd van ons dynamische leven vol mini-avonturen. Telkens wanneer Stijn en ik ons voornemen om het even wat rustiger aan te doen, gebeurt er weer iets nieuws. En off we go!”, klinkt het strijdvaardig.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Nuria  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws