Annelien Coorevits kondigt groot nieuws aan: “In mijn ogen is de tijd rijp” Buitenland
Buitenland

Annelien Coorevits kondigt groot nieuws aan: “In mijn ogen is de tijd rijp”

Annelien Coorevits kondigt groot nieuws aan: “In mijn ogen is de tijd rijp”

Vanaf vrijdag zien we Annelien Coorevits ‘Temptation Island’ weer presenteren op zender VIJF. Naast presentatrice is Annelien natuurlijk ook moeder en heeft ze een kleding- en juwelenlijn, ‘Miracles’.

Voor de kindercollectie van ‘Miracles’ staat zelfs haar dochtertje Elena model. “Al enkele jaren intussen, maar als ik het eindresultaat zie, overvalt me nog steeds een gevoel van trots”, vertelt Annelien in Story. “Voor alle duidelijkheid: ik dwing haar niet. Ik stel haar elke keer opnieuw de vraag of ze het wil doen. Maar als ze ja zegt, weet ze wel dat ik verwacht dat ze het goed doet."

Annelien staat zelf ook nog steeds model voor haar eigen collectie, maar zal dat steeds het minder doen. “Maar nog steeds met veel plezier. In mijn ogen is het tijd voor een nieuwe generatie om de catwalk op te gaan en shoots te doen”, geeft ze toe. “Maar ik ben wel enorm geflatteerd dat ik nog steeds gevraagd word. Met dank aan de goede genen van mama en papa”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws