-->

Er moet Marijn Devalck iets van het hart over Jacques Vermeire: “Het is zijn eigen fout, hij had dat gewoon niet mogen doen”

Er moet Marijn Devalck iets van het hart over Jacques Vermeire: “Het is zijn eigen fout, hij had dat gewoon niet mogen doen”
Dinsdag 5 Mei 2020 - 11:30   I   Foto: Photonews   I  Bron: Gert Late Night  I  

Marijn Devalck was gisteren te gast bij Gert Verhulst en James Cooke in ‘Gert Late Night’. Hier liet de acteur uit ‘FC De Kampioenen’ zich uit over zijn vriendschap met die andere kampioen, Jacques Vermeire.

"De samenwerking met Jacques was altijd schitterend. Maar hij is dan ook een positieve mens", zegt Marijn. "Wij hebben enorm veel lol gemaakt, en Jacques was daar echt de voortrekker in. Het is een man met veel humor. En ook al zit hij eens in de problemen, hij zal dat altijd met een fonkel in zijn ogen vertellen en dat met de nodige relativeringszin."

“Wij zijn absoluut vrienden", benadrukt de acteur die 30 jaar de rol van Balthasar Boma speelde. "Hij is weggegaan natuurlijk bij ‘FC De Kampioenen’ – dat is zijn eigen fout, hij had dat niet mogen doen – maar hij is ook teruggekomen. Net als Carry Goossens, trouwens. Wij hebben onze vriendschap niet opgezegd door niet meer samen te werken, integendeel zelfs. Wij horen elkaar nog regelmatig”, aldus Marijn.