-->

‘VTM Nieuws’ is het beu en doet bijzondere oproep naar Belgische politici: “Ons land is terug bij af”

‘VTM Nieuws’ is het beu en doet bijzondere oproep naar Belgische politici: “Ons land is terug bij af”
Dinsdag 26 Mei 2020 - 10:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: Radio 1  I  

Met slogans als ‘Operatie Toekomst’ en ‘U verdient beter’ wil ‘VTM Nieuws’, in samenwerking met Het Laatste Nieuws, onze politici wakker schudden in de hoop zo snel mogelijk een nieuwe federale regering op de been te brengen.

"De redacties van Het Laatste Nieuws en ‘VTM Nieuws’ hebben, zoals iedereen in dit land, vastgesteld dat het land terug bij af is één jaar na de verkiezingen”, zegt journalist Jan Segers in ‘De Ochtend’ op Radio 1. “Dat we, mede door corona, met z’n allen in een put gesukkeld die nog veel dieper is dan hij voordien al was en waar we niet meteen weer uitraken als er geen resolute keuzes worden gemaakt."

“Dus hebben we ons oor te luisteren gelegd en aan tien experten, elk in hun vakgebied erkende autoriteiten, gevraagd om aan ons en aan onze lezers en kijkers mee te delen wat er in hun vakgebied absoluut moet worden aangepakt, hier en nu”, aldus Segers. De experten werd langs de andere kant ook gevraagd waarin we beter géén tijd, geld of energie meer stoppen.

Slagkrachtige regering

De tien experten denken allen zeer toekomstgericht en ‘out of the box’. “Want alles wat je tot nu toe hoort, nu de politiek na corona weer begint herop te leven, is toch weinig bemoedigend en voorspelt weinig goeds voor wat de komende maanden zal moeten komen: eindelijk eens een slagkrachtige regering", besluit Segers.

TAGS  I  VTM Nieuws  I  corona  I  regering