Tom Van Grieken erg kwaad: "Mijn haren komen hier van recht" Politiek
Politiek

Tom Van Grieken erg kwaad: "Mijn haren komen hier van recht"

Tom Van Grieken erg kwaad: "Mijn haren komen hier van recht"

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken vindt dat er dringend hervormd moet worden in de zorgsector. Daar gebeuren vandaag schrijnende toestanden, stelt Van Grieken.

"Mijn moeder heeft zich de laatste jaren van haar leven omgeschoold als zorgkundige. Mijn tante is zorgkundige. Mijn andere tante is verpleegkundige en is besmet geraakt met Covid-19. De problemen waarmee de mensen in de zorg kampen zijn er niet ineens na corona. Het is al jaren dat het aansleept", legt Van Grieken uit in Terzake.

"We moeten dat beroep aantrekkelijker maken. Die mensen zijn zo teleurgesteld wanneer Alexander De Croo van de Open VLD aankondigt dat er een premie komt voor mensen in de zorgsector en later zijn woord niet intrekt. Mijn moeder moest op amper tien minuten tijd iemand uit zijn bed halen, wassen en aankleden. Mensen zijn geen nummer. Wij betalen de hoogste belastingen en zo behandelen wij onze ouderen en zieken. Mijn haren komen daar van recht."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws