Michel van den Brande heeft dé oplossing voor horeca: "Het is een geniaal idee" Royalty
Royalty

Michel van den Brande heeft dé oplossing voor horeca: "Het is een geniaal idee"

Michel van den Brande heeft dé oplossing voor horeca: "Het is een geniaal idee"

Michel Van den Brande heeft naar eigen zeggen de oplossing gevonden zodat de horeca goed kan heropstarten. In een persbericht stelt de stellingbouwer voor om een stelling voor de gevel van een café of restaurant te bouwen.

“Het idee is eigenlijk even simpel als geniaal”, klinkt het bij Van den Brande. “Je plaatst een stelling voor de geven of op de parking van je restaurant en je kan je terrascapaciteit verdubbelen."

"Mits de nodige aankleding, want je kan er iets prachtig van maken voor weinig geld, kunnen je klanten allemaal in de openlucht zitten buiten. Veiliger kan niet. En ook voor mensen die liever buiten in de schaduw zitten, dat kan perfect. Het ene terras doet dienst als zonnewering voor het andere terras.”

“Ok, het kost ook wat geld maar het komt dubbel en dik terug in de kassa. We moeten allemaal elkaar steunen vind ik. Zodat we snel op een normale manier kunnen eten en drinken en vooral genieten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws