-->

VTM NIEUWS schrapt uitzending en past weerpraatje aan

VTM NIEUWS schrapt uitzending en past weerpraatje aan
Maandag 29 Juni 2020 - 18:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

VTM NIEUWS was er de voorbije maanden meer dan ooit om de kijkers te informeren. VTM NIEUWS-ankers Stef Wauters, Freek Braeckman, Birgit Van Mol, Dany Verstraeten, Cathérine Moerkerke en Faroek Özgünes gaan ook in juli en augustus op zoek naar de antwoorden op vragen van kijkers.

VTM NIEUWS lanceert deze zomer een aantal nieuwe initiatieven. Tijdens de vakantiemaanden is er meteen na het nieuws van 13.00 uur ‘Het Weer 2020’: een extra zomer-weerbericht. In de vooravond komen er twee korte nieuwsflashes en de populaire drone vliegt opnieuw over Vlaanderen. 

Een speciale zomer vraagt om een bijzonder weerbericht. Vanaf vandaag - maandag 29 juni - volgt meteen na het nieuws van 13.00 uur Het Weer 2020. Van maandag tot vrijdag praat het nieuwsanker uitgebreid met David Dehenauw, Frank Duboccage of weer- en wetenschapsexpert Martijn Peters.

In de speciale weerbabbel zoomen Frank, David en Martijn niet alleen in op het weer van de dag, ze focussen ook op vakantieplekken in binnen- en buitenland: van de kust, over de Ardennen tot Limburg en van onze Noorderburen over de Provence tot de Spaanse costa’s. Helemaal op maat van de zomer van 2020. Dat doen ze live in de studio, aansluitend op het nieuws van 13.00 uur. 

Nieuwsflashes

Ook in de vooravond volgt VTM NIEUWS vanaf woensdag 1 juli het ritme van de zomer. In plaats van het korte nieuws om kwart voor zes, zijn er vanaf dan elke dag twee VTM NIEUWS-flashes waarin het nieuwsanchor kort en in essentie de hoofdpunten van het nieuws brengt en ook even vooruitblikt naar het nieuws van zeven. 

TAGS  I  VTM NIEUWS  I  shownieuws