Maandag 6 Juli 2020 - 21:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon schrikt zich rot van zijn collega Jef De Smedt: “Dit tart alle verbeelding”

‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon schrikt zich rot van zijn collega Jef De Smedt: “Dit tart alle verbeelding”

In ‘’t Zit In De Familie’ bundelen de ‘Familie’-acteurs de strafste, grappigste en meest onvergetelijke momenten uit de voorbije 29 seizoenen. Jonge acteurs schrikken af en toe van de manier waarop bepaalde personages vroeger in elkaar zaten.

Zo vertelt Yanni Bourguignon dat hij zich toch even verslikte toen hij iets meer te weten kwam over het verleden van Jan Van den Bossche, het personage van Jef De Smedt en de nonkel van Cédric in de VTM-soap.

“Toen ik drie jaar geleden bij ‘Familie’ begon te werken, kwam ik op de set Jef De Smedt tegen”, begint Yanni. “Die speelt mijn sympathieke nonkel Jan. Ik leerde hem kennen als de fijne barman van de Jan & Alleman. Tussen de takes door hoorde ik dat hij vroeger blijkbaar toch iets, euh, sluwere streken had."

Kerstfeestje

“Ik ben door het archief gaan bladeren, en wat ik zag tartte alle verbeelding”, aldus een verbouwereerde Yanni. “Ik kwam een fragment tegen waarin mijn lieve nonkel Jan zijn toenmalige vrouw Linda aan het bedriegen is met diens beste vriendin Viv. En dat allemaal op een kerstfeestje."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  Yanni Bourguignon  I  shownieuws