Maandag 10 Augustus 2020 - 19:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Evy Gruyaert heeft het erg moeilijk: "Ik verlies soms de moed"

Evy Gruyaert heeft het erg moeilijk:

Deze hittegolf maakt het Evy Gruyaert niet makkelijk. Ze heeft al vaak last van migraine-aanvallen en met deze tropische temperaturen is het nog erger geworden. Op Instagram doet ze haar verhaal.

"Heb jij ook last van de hitte? Ik merk aan mezelf dat mijn migraine aanvallen weer serieus toegenomen zijn door die verzengende hitte", zegt Evy." (Extreme) veranderingen in temperatuur zijn voor mij alvast een grote trigger voor mijn migraine... how About you?"

"Soms verlies ik wel eens de moed of geef’k het even op om te vechten omdat die aanvallen steeds zo’n grote domper op de (vakantie)vreugde zijn, me beletten de beste versie van mezelf te zijn en me belemmeren om te genieten van de dag, van m’n gezin en van het goede weer... al mijn energie vragen ook..."

"Gelukkig bestaat die aanvalsmedicatie en van zodra het weer ietsje beter gaat, herpak’k me snel weer en probeer’k m’n positieve zelf weer te zijn... maar toch, wou dit even delen met jou, met andere migrainelijders en met iedereen die zich wat minder voelt in deze warme vreemde coronatijden... even een hart onder de riem, hè."

View this post on Instagram

Heb jij ook last van de hitte?🥵🔥Ik merk aan mezelf dat mijn migraine aanvallen weer serieus toegenomen zijn door die verzengende hitte 🙈. (extreme) veranderingen in temperatuur zijn voor mij alvast een grote trigger voor mijn migraine... how About you? 👀en soms verlies ik wel eens de moed of geef’k het even op om te vechten omdat die aanvallen steeds zo’n grote domper op de (vakantie) vreugde zijn, me beletten de beste versie van mezelf te zijn en me belemmeren om te genieten van de dag, van m’n gezin en van het goede weer... al mijn energie vragen ook... 😞gelukkig bestaat die aanvalsmedicatie en van zodra het weer ietsje beter gaat, herpak’k me snel weer en probeer’k m’n positieve zelf weer te zijn... 🙌🏻maar toch, wou dit even delen met jou, met andere migraine lijders en met iedereen die zich wat minder voelt in deze warme vreemde Corona tijden... even een hart onder de riem, hè 😉ook daar dient instagram voor: de imperfectie van het leven durven delen.🙏🏻❤️ #samensterk #kopop #migraine #hetlevenzoalshetis

A post shared by Evy Gruyaert (official) (@evy_gruyaert) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Evy Gruyaert  I  shownieuws