Zondag 27 September 2020 - 17:50   I   door Redactie

Pijnlijk puntenverlies voor Anderlecht na ongelofelijke blunder van Luckassen

Pijnlijk puntenverlies voor Anderlecht na ongelofelijke blunder van Luckassen

RSC Anderlecht heeft zondag pijnlijk puntenverlies geleden. In de slotminuten gaf paars-wit een 1-0-voorsprong uit handen na een ongelofelijke blunder van Luckassen.

In een teleurstellende eerste helft had Anderlecht vaak de bal, maar maakte het weinig tot zelfs niets klaar. De grootste kans was voor Eupen, na een misverstand achterin bij Anderlecht. Musona nam het geschenk echter niet in dank aan. Hij trapte de bal naast.

Ook na de pauze was Anderlecht baas, maar waren de kansen schaars. Via Ngoy kreeg Eupen opnieuw een reuzekans, maar Van Crombrugge hield zijn ploeg recht. Meteen daarna was het aan de overkant wél raak. Na een korte corner mocht Sambi Lokonga uithalen en knalde hij de bal hard binnen.

Blunder Luckassen

Overtuigend was het allemaal niet en je kreeg het gevoel dat Anderlecht met vuur speelde. Een minuut voor tijd ging Luckassen aan het knoeien. De Nederlander ging met zijn hoofd naar een bal die hij eigenlijk had moeten wegtrappen - het zag er heel schlemielig uit.

Ngoy trok er zich niets van aan en  profiteerde optimaal. Als een goalgetter pur sang legde hij het leer keurig weg in de verste hoek. 1-1 en dat heeft RSCA vooral aan zichzelf te denken.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Eupen  I  sport  I  voetbal