Dinsdag 13 Oktober 2020 - 10:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Koen Wauters vertelt openhartig over zijn coronabesmetting: "Van deze symptonen had ik last"

Koen Wauters vertelt openhartig over zijn coronabesmetting:

Ook Koen Wauters raakte besmet met het coronavirus. In Het Laatste Nieuws vertelt de zanger/presentator daar voor het eerst over.

“Hoe ik me vandaag voel? Beter. Het ergste is achter de rug. Al voel ik nog wel vermoeidheid in mijn lijf. Ik ben er zeker van dat ik veel geluk heb gehad. Zeker als je hoort of leest wat corona bij sommige andere patiënten heeft aangericht. Ik ben er ook efkes serieus van onder de voet geweest, maar ik ben nu toch al twee weken weer aan het werk", vertelt Koen.

In totaal ging Koen drie weken in quarantaine. "Ik ben zelf in afzondering gegaan, omdat ik in contact was geweest met iemand die besmet was met Covid-19. Die eerste week voelde ik me goed. Pas na die week werd ik koortsig en ziek en startte mijn tweede week quarantaine.”

Futloos

"Na die 14 dagen mocht ik van mijn dokter al opnieuw aan de slag, maar ik kon niet", geeft Koen aan. "Ik voelde me futloos, moe, weinig energiek. Vandaar dat ik me nog een derde week heb opgesloten. Vermoeidheid was bij mij het belangrijkste symptoom. Vandaag kan ik al wel weer werken, maar nog niet lang of veel. Corona had ook een invloed op mijn stem. Die kleurde anders en afoon: schor en heser."

TAGS  I  Koen Wauters  I  shownieuws