Laurens Coppens keihard voor ‘den John’: “Ik krijg het zelfs niet over mijn lippen”

Laurens Coppens keihard voor ‘den John’: “Ik krijg het zelfs niet over mijn lippen”
Donderdag 22 Oktober 2020 - 08:00   I   Foto: Photonews   I  

Laurens Coppens heeft iets speciaals te vieren. De broer van Astrid, die bekend werd als ‘de Lau’ in ‘Astrid In Wonderland’, wordt namelijk 40 jaar.

Terwijl Astrid Coppens zich volop focust op haar gezinnetje, en beslist heeft in België te blijven, zit haar broer Laurens nog steeds in Los Angeles. Daar woont hij met zijn vrouw Roos op een appartement. “Voor de prijs die we betalen, koop je in België wel een villa aan de kust”, zegt Laurens in Story.

De kaap van de veertig is een goed moment om eens een bredere blik te werpen op zijn leven. Wat opvalt: veel is Laurens niet veranderd in de loop der jaren. “Oké, ik ben wat zwaarder geworden en ik moet af en toe een grijs haar uittrekken”, klinkt het. “Maar ik ben ook niet zoveel bezig met mijn uiterlijk. Ik haat sporten. Een tijdje geleden ben ik hier twee keer naar de fitness geweest: één keer om mijn lidmaatschap op te starten en één keer om het weer stop te zetten. Gelukkig kookt Roos gezond, anders zou je me kunnen rollen."

Den John

Laurens heeft een geweldige job en een geweldige familie, maar toch waren er ook moeilijke momenten. Nog niet zo heel lang geleden zelfs. “Toegegeven, de rechtszaak die ‘den John’ – hoewel ik die naam moeilijk over mijn lippen kan krijgen – tegen Astrid aangespannen heeft, was een zware dobber (de ex van Astrid beschuldigde haar van fraude en oplichting, nvdr.). Dat woog enorm op onze familie."