-->

Niels Destadsbader doet vreemde vaststelling over ‘The Masked Singer’: “Is dit een mop ofzo?”

Niels Destadsbader doet vreemde vaststelling over ‘The Masked Singer’: “Is dit een mop ofzo?”
Vrijdag 23 Oktober 2020 - 10:30   I   Foto: VTM   I  

Terwijl Vlaanderen nog niet goed bekomen is van de emotionele ontmaskering van Zeemeermin vorige week, schakelt ‘The Masked Singer’ op vrijdag 23 oktober alweer een versnelling hoger. De finale komt dichterbij en dus wordt het voor de 5 resterende Masked Singers steeds meer menens, willen ze een ontmaskering ontlopen.

In de zesde show gaan de pakken niet meer per 2 of per 3 in duel, maar strijdt iedereen tegen iedereen. Hun doel: de face-off vermijden en hun masker ophouden. “Een Aap, een Duiker, een Wolf, een Suikerspin en een Koningin zingen samen een liedje. Het zou het begin kunnen zijn van een mop, maar het is gewoon het begin van onze show”, aldus Niels Destadsbader.

De vijf zingen vrijdag voor het eerst samen een groepsnummer op ‘One Way Or Another’ van One Direction. Na het groepsnummer nemen de Masked Singers het één voor één tegen elkaar op. De sugarlips van Suikerspin bijten de spits af met Kiss van Prince. Wolf zet zijn charmeoffensief verder en heeft daar deze week zelfs sambaballen voor meegebracht. Hij brengt Teeth van 5 Seconds Of Summer.

Straffe stem

Koningin is klaar om iedereen weg te blazen met Euphoria van Loreen. “Als die zingt en uithaalt, ik voel dat overal”, aldus speurder Julie Van den Steen. Laura Tesoro dacht vorige week meteen de stem van Duiker te herkennen. Een straffe stem, dat bewijst hij ook deze week met Jealous van Labrinth.

Aap sluit de show af met California Gurls van Katy Perry en heeft zich daar ook vestimentair op voorzien. Speurder Jens Dendoncker heeft de voorbije week de nodige research gedaan over Aap en komt met een nieuwe theorie. Welke 2 gemaskerde gezichten moeten het tegen elkaar opnemen in de face-off? En wie van hen moet zijn of haar echte identiteit bekendmaken?

Finale

Voor het eerst in ‘The Masked Singer’ krijgen de kijkers vrijdag ook een blik achter de schermen te zien. “Iets wat je normaal nooit te zien krijgt”, aldus Niels Destadsbader. “We gaan backstage, een plek waar zelfs ik niet binnen mag.” Hoe wordt het programma eigenlijk gemaakt? En hoe gaat het er aan toe op de plek waar de Masked Singers zich schuilhouden en haast niemand is toegelaten?

De finale van ‘The Masked Singer’ nadert met rasse schreden. Op vrijdag 6 november weet Vlaanderen welke bekende gezichten er achter alle maskers schuilgaan en wie de grote winnaar wordt. In die finaleweek worden alle registers opengetrokken en hebben de kijkers niet één maar, drie afspraken met 'The Masked Singer'.

TAGS  I  The Masked Singer  I  VTM  I  shownieuws  I  Koningin  I  Niels Destadsbader  I  Aap  I  Duiker