Maandag 23 November 2020 - 10:02   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Zender Eén komt met bijzonder nieuws over ‘Thuis’: “Eindelijk mogen we het zeggen”

Zender Eén komt met bijzonder nieuws over ‘Thuis’: “Eindelijk mogen we het zeggen”

Al 25 jaar lang zitten de kijkers van ‘Thuis’ elke weekdag rond 20.00 uur voor de buis gekluisterd om de avonturen van Frank, Simonneke, Eddy en Nancy te volgen. Voor deze speciale verjaardag, komt zender Eén dan ook met een speciale verrassing.

"Eindelijk mogen we het zeggen: onze tijdelijke Thuis-kledinglijn is gelanceerd, olé. Sla je slag en word samen met ons en alle kijkers een officieel en trots lid van de #thuisploeg”, klinkt het op de website van Eén.

Mascara Simonne

"Met cosy sokken rond je voeten en ingeduffeld in een superzachte badjas: zo kijk je vanaf nu naar ‘Thuis’ bij je thuis. Mag het nog meer zijn? Het zal wel zijn! Binnenkort wandel jij gezellig rond in jouw eigen hoody van Mascara Simonne. Of wat dacht je van een unieke T-shirt met I love Eddy of hartenbreekster Karin?"

Zeker met de feestdagen die eraan zitten te komen, is dit een fantastisch cadeau voor ieder die begaan is met ‘Thuis’. Met deze ‘Thuis’-kledij scoor je sowieso alle punten als topcadeautje voor onder de kerstboom. De thuis-kledinglijn is exclusief te koop via een.be/thuisploeg.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws