Dinsdag 24 November 2020 - 12:28   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

‘Michael Verschueren heeft meteen wilde plannen met Anderlecht’

‘Michael Verschueren heeft meteen wilde plannen met Anderlecht’

Michael Verschueren heeft zijn positie binnen RSC Anderlecht serieus verstevigd. Verschueren bezit nu 11% van de aandelen bij paars-wit en is na eigenaar Marc Coucke de grootste aandeelhouder.

Wat dat precies zal inhouden voor de toekomst van Anderlecht, moet nog blijken. Al heeft Verschueren wel al meteen wilde plannen met RSCA. Zijn hoofdtaak zal eruit bestaan om Anderlecht internationaal opnieuw écht op de kaart te zetten.

"De club heeft mij nu het hardste nodig. Dan wil ik mijn steentje bijdragen", vertelt Verschueren in Het Laatste Nieuws. "Je moet weten: er gaat veel veranderen in het Europese voetbal. Ik merk dat er een nieuwe dynamiek is, met de vorming van nieuwe competities, we moeten daarin mee, en ik wil daarin nog forser mijn rol spelen."

"Ik heb de contacten op dat niveau"

"Ik heb de contacten op dat niveau en de nodige mandaten. De komende jaren worden bepalend, voor alle Belgische clubs. Ik blijf ervan overtuigd dat we met een duidelijke visie en de juiste keuzes onze club opnieuw kunnen laten groeien", besluit de zoon van Mister Michel.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal