Vrijdag 22 Januari 2021 - 09:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Willy Sommers onthult iets wat niemand van hem wist

Willy Sommers onthult iets wat niemand van hem wist

Binnenkort zendt VTM het nieuwe seizoen uit van ‘Liefde Voor Muziek’. De artiest die in de zevende editie het meest in het oog springt, is Willy Sommers. De zanger, wiens echte naam Willy De Gieter luidt, onthult er een mysterie over zichzelf, namelijk vanwaar de artiestennaam Sommers dan wel komt.

“Ik ben geboren op 9 augustus. In de zomer, dus. Maar dat heeft er nog niets mee te maken", grapt Willy. "Mijn platenfirma was in Brussel en recht tegenover de platenfirma, aan de andere kant van het kanaal, was er een firma van huisdecoratie en die heette ‘Sommer’. En wij zitten daar voor de venster, en plots zegt iemand: ‘Dat moet hier gaan gebeuren. Die hoes moet naar de drukkerij, die plaat moet uitkomen.’”

“En wij keken naar die winkel en plots hadden wij gezamenlijk zoiets van: ‘Sommers…’”, aldus Willy. “Wij direct bellen naar die drukkerij: ‘Druk die hoes maar!’ en Willy Sommers was geboren.” “Je moet het niet altijd ver gaan zoeken”, reageert de Antwerpse rapper Tourist Le MC op het verhaal. “Soms zit het in van die magische momentjes.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Willy Sommers  I  shownieuws