Zaterdag 6 Maart 2021 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Moeilijk moment voor Olga Leyers: “Dit was echt héél onaangenaam”

Moeilijk moment voor Olga Leyers: “Dit was echt héél onaangenaam”

Het gaat de laatste tijd erg goed met Olga Leyers. Ze mag dan wel iets minder vaak gespot worden op televisie, op privégebied loopt alles op wieltjes. Dat was niet zo heel lang geleden wel even anders.

“Ik voelde me een tijdje geleden echt slecht”, laat Olga weten in Nina. “Ik was down, weende vaker dan anders. Ik noem het geen depressie, maar het was wel heel onaangenaam. Alsof je plots blind bent voor je eigen geluk. Pas toen ik het probleem kon benoemen, ging ik me beter voelen.”

“Twee jaar geleden zuchtte ik alleen maar: waarom voel ik me zo slecht, wat is dat toch met mij…? Nu weet ik: Olga, stap gewoon naar buiten, maak een wandeling en weg ermee. Die kracht vinden is belangrijk.”

Bergop

“Ik ben ooit met iemand gaan praten, want ik dacht dus écht dat er van alles mis was met me. Ik somde alle symptomen op", vervolgt Olga. "En die mens zei: ‘Ik kan niks voor je doen. Je bent gezond. Dit is gewoon… het leven.’ Toen ik er buiten stapte, dacht ik in eerste instantie: ‘Awel, merci, hier heb ik niks aan.’ Maar sindsdien is het alleen maar bergop gegaan. De kortste therapie ooit!”

TAGS  I  Olga Leyers  I  shownieuws