-->

Christophe pijnlijk eerlijk over nieuw koppel in 'Blind Getrouwd': “Ik voel het gewoon niet bij hen”

Christophe pijnlijk eerlijk over nieuw koppel in 'Blind Getrouwd': “Ik voel het gewoon niet bij hen”
Woensdag 10 Maart 2021 - 18:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Christophe Ramont werd vorig jaar in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld aan Nick Laenen. Zij waren ongetwijfeld hét favoriete koppel van Vlaanderen, maar toch mocht het niet zijn; aan hun huwelijk kwam na ‘Blind Getrouwd’ een einde.

Als twee experten ter zake geven Christophe en Nick deze week een dubbelinterview in weekblad Story. Daar laten zij zich uit over hun ervaring, maar natuurlijk ook over de nieuwe koppels. Zoals iedereen zien ze het allebei tussen Marijn en Candice wel goedkomen. Over de rest zijn de meningen duidelijk verdeeld. 

“Voor Davy en Hanne heb ik ook goede hoop”, zegt Nick. “Ik denk dat Hanne gewoon moet loskomen en Davy moet wat meer durven. Hij is nog te onzeker.” Christophe is het met die stelling niet eens. “Ik voel het niet bij die twee. Ik zou hen graag wat meegeven van onze communicatie vorig jaar. Praten is de basis om iets sterks op te bouwen.”

Kwetsbaar opstellen

“Davy mag niet te veel nadenken, hij moet gewoon zeggen wat hij voelt”, aldus Nick. “Dat geldt voor iedereen. Je kwetsbaar opstellen is net mooi”, waarop Christophe reageert: “Hanne moet hem wel die ruimte en tijd geven. Nu vult ze die stiltes op”, besluit hij.

TAGS  I  Christophe Ramont  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws