-->

Klaasje van K3 bekent: “Dit is de échte reden waarom ik stop met K3”

Klaasje van K3 bekent: “Dit is de échte reden waarom ik stop met K3”
Zondag 14 Maart 2021 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Een maand geleden raasde er een ware schokgolf doorheen Showbizzland: uit het niets kondigde Klaasje Meijer aan dat ze zou stoppen met K3. Dit was uiteraard geen ondoordachte beslissing. Ze blijft nog een jaar bij de meidengroep, daarna neemt ze afscheid en kan K2 opnieuw opzoek naar K3.

“Het is langzaam gegroeid”, vertelt Klaasje in Het Nieuwsblad over haar beslissing om de Studio 100-hitmachine te verlaten. “De twijfel zat er al wel wat langer. Kijk, ik heb altijd veel verschillende interesses gehad. Zo ben ik opgeleid als musicus en heb ik conservatorium dwarsfluit gedaan.” 

“Ik voelde dat ik graag ook uitdagingen buiten K3 wilde, als klassiek muzikante en als actrice”, aldus de zangeres. “Zo heb ik in oktober vorig jaar nog een concert meegespeeld in een klassiek ensemble. En in 2019 heb ik auditie gedaan voor een filmschool in Amsterdam, waar ik nog steeds les volg.” 

Fulltimebaan

“Op een moment voelde ik dat de honger naar andere dingen te groot werd”, geeft Klaasje grif toe. “En dat valt onmogelijk te combineren met K3, want dat is echt een fulltimebaan. Die coronaperiode heeft me ook doen nadenken: wil ik straks weer in die hele drukke agenda terechtkomen waarin alles voor mij wordt ingepland? Of wil ik mijn leven op een andere manier inrichten?”

Een echt plan voor de toekomst heeft ze echter nog niet. “Een programma presenteren zou ik wel leuk vinden”, zegt ze. “Wie weet komt er wel ooit iets met klassieke muziek, maar dan in een hip jasje? En er wacht ook al een cool project in Nederland waar ik nu nog niks over mag vertellen”, besluit ze.

TAGS  I  Klaasje Meijer  I  K3  I  shownieuws