Dinsdag 23 Maart 2021 - 09:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van ‘Liefde Voor Muziek’: “Hij is de enige die dit seizoen rechthoudt"

Kijkers van ‘Liefde Voor Muziek’: “Hij is de enige die dit seizoen rechthoudt

Maandagavond stond Geike Arnaert in de spotlights van ‘Liefde Voor Muziek’. De artiesten deden hun uiterste best om de carrière en de nummers van de Hooverphonic-zangeres alle eer aan te doen. Dat lukte wonderwel.

In 2018 scoorde Geike een monsterhit, ‘Zoutelande’, samen de Nederlandse band BLØF. Volgens Geike zit de sterkte van dit nummer vooral in het onopvallende begin, al ging polonaisekoning Willy Sommers een heel andere kant uit: “Ik begin opvallend met alles erop en eraan! Qua ritme en tempo leunt het erg aan bij 'Laat De Zon In Je Hart'”, vertelde Willy, waarna hij de andere artiesten aan het dansen kreeg.

"Gelukkig is er nog Willy Sommers"

Ook de mensen thuis genoten opnieuw van de performance van Willy Sommers. Straffer nog: voor sommigen is Willy zelfs de enige waarvoor ze naar ‘Liefde Voor Muziek’ blijven kijken. Al de rest krijgt de wind van voren. “Een van de saaiste en slechtste seizoenen van ‘Liefde Voor Muziek’ ooit”, schrijft een trouwe kijker op de sociale media. “Gelukkig is er nog Willy Sommers. Wééral top!”

“Willy blijft toch een topper, hè”, merkt een ander op. “Die jongere generatie kan er nog wat van leren”, waarop iemand reageert: “’t Is dan ook de enige die kan zingen.” “En ook: “Willy Sommers is de enige die dit seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ rechthoudt. De rest trekt op niets.”

TAGS  I  Willy Sommers  I  Liefde Voor Muziek  I  Geike Arnaert  I  shownieuws  I  Zoutelande  I  Hooverphonic